Over ons (schaatsen)

Meer over ons

Wie zijn wij

Ice supplier is ontstaan uit het idee dat schaatsen met de beste spullen een grote voorsprong en plezier geeft ten opzichte van degenen die dit niet hebben. Arne Melse heeft meer dan 10 jaar ervaring als marathoncoach in de topsport, Swen is marathonrijder op het hoogste niveau en heeft verschillende langebaan toernooien op nationaal niveau gereden. Doordat we in de top van de schaatswereld opereren zien we continue hoe de sporters onder alle omstandigheden bezig zijn. Vanuit die passie en dat inzicht zijn we producten gaan ontwikkelen die de schaatser optimaal comfort, veiligheid en een coole uitstraling bieden. Deze zijn nu beschikbaar op onze website en die zal de komende tijd aangevuld worden.

Het ontstaan van Ice supplier

Het team van Ice supplier loopt al jaren mee in de top van de schaatswereld. Hierdoor ervaart het team alle wensen van topsporter van dichtbij. Deze wensen zijn veeleisend, net zoals de omstandigheden in de schaatswereld. Een vol Thialf is anders dan de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee of een shorttrackhal. Deze omstandigheden vergen een andere materiaalkeuze voor de schaatser om optimaal te presteren. Het team van Ice supplier ontdekte dat de producten die op te markt verkrijgbaar waren niet voor alle omstandigheden geschikt zijn. Daarom is begonnen aan de ontwikkeling van producten voor de marathonploegen Team Haven Amsterdam, Team Skate4AIR en Team Lotto-Jumbo. Deze teams opereren op de hoogste niveau’s van de schaatssport. Door deze samenwerking hebben we verschillende producten kunnen maken die de teams helpen om ideaal te presteren onder verschillende omstandigheden. Na de positieve verhalen van de marathonrijders kwam uit de schaatswereld de vraag of deze producten ook voor iedereen beschikbaar konden worden. Dit proberen we te doen via onze webshop.

Onze aanpak

Ice supplier heeft de huidige producten op de website allemaal ontworpen in samenwerking met topsporters. Zelfs de kleinste details kan bij deze sporters het verschil tussen winst of verlies betekenen en daarom zijn ze uiterst kritisch over de producten die ze gebruiken. Door met deze groep mensen samen te werken zorgt Ice supplier ervoor dat onze producten de beste zijn onder bepaalde of meerdere omstandigheden voor de schaatser. Deze testen worden samen met verschillende topsporters gedaan om hun ervaringen en verbeterpunten door te voeren. Deze verbeteringen worden net zolang doorgevoerd totdat de topsporters tevreden zijn over de prototypes en zeker weten dat dit het ideale product voor hun is. Een innovatief idee is op dat moment veranderd in een volwaardig product dat bruikbaar is voor alle schaatsers. Op deze manier krijgt iedereen de beste producten tot zijn beschikking zodat iedereen met plezier kan schaatsen.

Waarom kiezen voor ons

Al onze producten zijn speciaal gemaakt voor schaatsers en de verschillende omstandigheden waaronder gepresteerd dient te worden. Momenteel is er geen andere organisatie die zich op dezelfde manier op de schaatswereld stort als wij. Dit, in combinatie met onze ervaringen en uitgevoerde testen met alle producten zorgt ervoor dat u bij ons de meest ideale producten kunt krijgen voor alle bedenkbare omstandigheden in het schaatsen. We leveren de beste kwaliteit, dezelfde die de topsporters van nu ook gebruiken, om u veilig, comfortabel en cool over het ijs te laten gaan.

Onze support

In de topsport is alleen het allerbeste goed genoeg, zodoende zijn onze producten van optimale kwaliteit, en we proberen hier ook in de service naar te streven. Een snelle en betrouwbare levering en goed contact met de klanten is de basis voor het bereiken van een kwalitatief goede service.

Mocht u nog vragen hebben, laat dan een bericht achter laten via de pagina contact. We streven ernaar om elke mail binnen 48 uur te beantwoorden.

KVK nummer:59779586

BTW identifcatienummer: NL002227131B71

Ons team

Waar zitten wij

De waardering van www.schaatshelmen.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 28 reviews.

Style Switcher

Layout options
Background Examples (boxed-only)
Many more options included →