The premier destination for premium products

Levertijd en verzendkosten

Levering van bestellingen
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur worden gedaan, zullen wij op dezelfde dag nog te verzenden. Uiteraard ontvangt u van ons dan ook een email met track-en-trace code zodat u de bestelling kunt volgen. Het zou kunnen zijn dat deze mail in uw spam beland, we willen u vragen om deze dan ook in de gaten te houden.

Op de productpagina zullen wij aangeven of een product voorradig is. Als de producten voorradig zijn mag u er vanuit gaan dat de producten direct verzonden worden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Verzendkosten
Bij Schaatshelmen.com heeft u binnen Nederland geen verzendkosten. De prijzen die vermeld zijn op onze website zijn de prijzen die u betaalt. Voor zendingen naar België en Duitsland brengen wij € 9,00 in rekening.

Levering verloopt via de pakket bezorgers van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden.

De waardering van www.schaatshelmen.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 27 reviews.