Helm passen

Zoals beschreven op elke productpagina kunt u de juiste maat van u helm bepalen door middel van een meetlint. U kunt de maat van uw helm eenvoudig bepalen door de omtrek van uw hoofd op te meten. U doet dit door met een meetlint geheel de schedMaattabelel te omtrekken. De beste plaats om dit te doen is 2,5cm boven de wenkbrauwen.

Bij elk product vindt u maat (M/L of XS/S) die correspondeert met desbetreffende schedel omtrek. Op deze manier kunt u eenvoudig de juiste maat bepalen.

Bent u nog niet helemaal zeker van u maat of wilt u eerst even voelen hoe een helm zit voordat u deze koopt, bij ons is het mogelijk om de desbetreffende helm in ons magazijn in Hoevelaken te komen passen. Wel vragen we u om hiervoor een afspraak te maken via ons contactformulier (zie hieronder) zodat er altijd iemand aanwezig is in ons magazijn en hierin aan te geven in welke helm u geïnteresseerd bent. Verder willen we u erop wijzen dat er bij ons geen mogelijkheid tot pin betaling is in het magazijn, graag vragen we u dan ook om desbetreffende betalingen contant te doen.

Afspraak maken

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Style Switcher

  Layout options
  Background Examples (boxed-only)
  Many more options included →