The premier destination for premium products

Uw privacy

Waarom deze pagina?

Schaatshelmen.com kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van schaatshelmen.com, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website verstrekt. Uw privacy is voor Schaatshelmen.com erg belangrijk, hoe we hier mee om gaan hebben we hiernaast uitgelegd. Voor een uitgebreidere versie verwijzen we u naar Privacybeleid Ice Supplier

 

Uw privacy

Welke gegevens kunnen wij verwerken?

De volgende persoonsgegevens worden bij het gebruik van het contactformulier verwerkt:

Uw voor- en achternaam
Uw adres
Uw telefoonnummer
Uw mailadres

Waarom heeft Schaatshelmen.com deze gegevens nodig?

Schaatshelmen.com verwerkt uw persoonsgegevens om de met u gesloten overeenkomst uit te voeren. Daarnaast kunnen we deze gegevens gebruiken om telefonisch contact en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien dit nodig is.

Hoelang worden uw gegevens bewaard?

Schaatshelmen.com bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt of een bestaande overeenkomst wordt beëindigd.

Worden uw gegevens gedeeld?

Schaatshelmen.com verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen website bezoek

Schaatshelmen.com gebruikt Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers deze website gebruiken. Google heeft geen toestemming de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten en de IP-adressen worden geanonimiseerd.

Beveiliging website

Schaatshelmen.com neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

De waardering van www.schaatshelmen.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 27 reviews.