The premier destination for premium products

Andere over onze producten

Bij Schaatshelmen.com streven we zelf naar de beste kwaliteit voor onze producten. We ontvangen regelmatig positieve reacties van gebruikers over zowel onze producten als onze service, op deze pagina een paar reacties van gebruikers uit de top van de schaatswereld die graag hun ervaringen delen met de geleverde producten van Schaatshelmen.com. We zijn erg benieuwd naar uw ervaringen met onze producten, we vernemen het graag van u via ons emailadres: info@schaatshelmen.com.

Team Haven Amsterdam/SKITS (Top-/Beloften Divisie)

Als innovatieve marathonploeg introduceerde deze ploeg in samenwerking met Casco de eerste voor marathon ontwikkelde schaatshelm, de Warp. De samenwerking tussen de helmen-producent en de schaatsploeg resulteerde in verschillende helmen, de beste hebben we voor u geselecteerd op Schaatshelmen.com. De marathonploeg fungeerde als ideale testcase om de verschillende helmen onder diverse omstandigheden te ontwikkelen en te testen. Inmiddels zijn de resultaten niet alleen in de topsport maar ook voor de recreatieve schaatser zichtbaar. Door de intensieve samenwerking met deze topschaatsers konden we helmen ontwikkelen die helemaal zijn afgestemd voor de schaatser. Met onze helmen kan de schaatser genieten van zijn tijd op het ijs op een veilig en comfortabele manier.

Skate4AIR & Team Skate4AIR (Top-/Beloften Divisie)

Zowel Skate4AIR en Team Skate4AIR  kiezen voor de helmen van Schaatshelmen.com. Skate4AIR haalt elk jaar, door deelname aan de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee (Oostenrijk) en met de Skate4AIR Daylight Challenge (Zweden), zoveel mogelijk geld op voor onderzoek naar de ingrijpende ziekte Cystic Fibrosis (taaislijmziekte). Helmplicht is bij de organisatie sinds haar bestaan verplicht, de organisatie is dan ook blij met de kwalitatieve goede helmen van schaatshelmen.com.

Naast de organisatie kiest ook het Top-/Beloftendivisie Team Skate4AIR voor de helmen van Schaatshelmen.com. Team Skate4AIR is erg enthousiast over de pasvorm en ventilatie van de helmen; “je kunt voelen dat er erg veel tijd in de ontwikkeling van de helmen zit”. Daarnaast is de keuze tussen de verschillende vizieren erg fijn; “voor elke omstandigheid is een vizier te vinden, dit zorgt ervoor dat wij alleen maar hoeven te focussen op het schaatsen”.

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

De waardering van www.schaatshelmen.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 27 reviews.