The premier destination for premium products

Verschil Casco IceAiro en Casco Speedball?

Verschil tussen Casco IceAiro en Casco Speedball?

Wij krijgen de vraag steeds vaker, wat is het verschil tussen de IceAiro en Casco Speedball? Wij, van schaatshelmen.comDSC_0002, zijn de afgelopen jaren druk bezig geweest met helmfabrikant Casco om een helm bij het schaatsen standaard te laten worden. Zodoende hebben we na verschillende jaren de IceAiro ontwikkelt, van schaatshelmen.com waren de eerste die deze helm konden aanbieden. Uiteraard hebben we ervoor gezorgd dat deze helm ook bij andere winkels kwam te liggen. Hiervoor werd de naam verandert door de helmfabrikant in Casco Speedball. Zodoende dat deze twee namen nu door elkaar gebruikt worden. Echter het is dezelfde helm met stoere uitstraling van de Warp en de ventilatie van de SpeedAiro. Zo zijn de IceAiro en Casco Speedball schaatshelm voorzien van een ronde achterkant en kan er een zelfde opklapbaar vizier op als bij de SpeedAiro. In combinatie met het lichte gewicht van de helm is het comfort, waar Casco om bekent staat, gewaarborgd. Uiteraard is deze schaatshelm voorzien van de nieuwe ASTM F1849-07 keuring die de KNSB als standaard. Dit betekent dat schaatsers deze helmen dienen te dragen bij marathonwedstrijden, mass start en shorttrack wedstrijden.Vizier

De warmte van de sporter in combinatie met de koude elementen van het schaatsen zorgt voor een vergrote kans op het beslaan van het vizier. Het vizier van de IceAiro schaatshelm heeft ventilerende gaten zodat het beschermd is tegen beslaan tijdens het rijden. Hierdoor is optimaal zicht gegarandeerd onder alle omstandigheden.

Veiligheid Casco Speedball

De IceAiro sluit goed aan op het hoofd en met zijn lichte gewicht geeft de helm de schaatser een ideale beleving van veiligheid en comfort. Daarbij zorgt de ronde achterkant van de helm voor een goede bescherming wanneer de schaatser achterop het hoofd valt.

Koop nu de Casco Speedball of IceAiro op schaatshelmen.com! Uiteraard met snelle levering en gratis verzending.

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

De waardering van www.schaatshelmen.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 27 reviews.